Team

Ons teamTherese Deleebeeck (Gezinswetenschapper - verantwoordelijke - secretaris VZW Kinderopvang Het Kabouterdorpje)


Binnen het Kabouterdorpje volg ik de administratie op en stuur ik de werking bij waar nodig.
Toen mijn pensioen als militair naderde besloot ik om een bacheloropleiding in de Gezinswetenschappen te volgen. Sinds enkele jaren ben ik vrijwilliger in het Brugfigurenproject bij het Rode Kruis. Als brugvrijwilliger sla ik voor anderstalige kinderen een brug tussen school en thuis. Door hen extra te begeleiden help ik mee om hen dat extra duwtje in de rug te geven.
Met mijn man, onze 3 kinderen Tom,Sam en Noor en onze 7 kleinkinderen weet ik mijn dagen verder goed te vullen.Noor Vuchelen ( voltijdse opvoedster - verantwoordelijke - voorzitter VZW Kinderopvang Het Kabouterdorpje)


Na 10 jaar met heel veel plezier in kribbe "Het Wespenestje" te Wespelaar gewerkt te hebben, werd het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met een dubbel gevoel liet ik mijn Bumba's over in de goede handen van mijn lieve collega's en begon ik aan een nieuw verhaal, Het Kabouterdorpje. Heel fijn om terug te kunnen keren naar de gemeente waar ik tijdens mijn jeugd erg mooie herinneringen maakte in jeugdatelier "Knollebol", uren ging ravotten in de bossen, de Heide en nog zoveel andere mooie plaatsen in Keerbergen.
Het Kabouterdorpje werd een verhaal waar het hoog tijd was voor verandering en laat dat nu net hetgene zijn waar ik op dat moment ook nood aan had.Gemakkelijk ging het niet worden maar de moeite waard zeker en vast!
Even werd er nagedacht over een nieuwe naam voor ons nieuwe begin maar de naam "Het kabouterdorpje" bleek toch steeds terug te komen. Door mijn tijd in Het Wespenestje en als moeder van 4 kinderen, heb ik in de loop van de jaren zicht gekregen hoe verschillend de opvangnoden zijn. Ik wil werken aan een manier om ouders een brede waaier van opvangmogelijkheden aan te bieden.


Nancy Verreth ( vaste 3/5de kinderverzorgster bij onze baby's)


Samen met mijn man woon ik in Keerbergen. Onze 2 volwassen kinderen staan ondertussen al op eigen benen. De afgelopen 32 jaar werkte ik als kinderverzorgster in een kinderdagverblijf in Brussel. Toen ik de kans kreeg om dichter bij huis te werken twijfelde ik dan ook niet lang. Ik zet bij onze baby's in op een goed contact met de kindjes en de ouders.

Amber Boeckxstaens (vaste voltijdse kinderverzorgster bij onze peuters)
Ik ben afgestudeerd in het 7de specialisatiejaar kinderzorg. Ik ben woonachtig te Nijlen. In mijn vrije tijd lees ik boeken en spreek ik graag af met vriendinnen. We gaan er samen een fijne tijd van maken!
Laura Bollens (vaste voltijdse kinderverzorgster bij onze peuters)


Amber Boeckstaens (voltijdse kinderverzorgster bij onze peuters)

Ik ben afgestudeerd in het 7de specialisatiejaar kinderzorg. Ik ben woonachtig te Nijlen. In mijn vrije tijd lees ik boeken en spreek ik graag af met vriendinnen. We gaan er samen een fijne tijd van maken!
Laura Bollens (vaste voltijdse kinderverzorgster bij onze peuters)Laura Bollens (vaste kinderverzorgster bij onze peuters)

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren